Vrei să lucrezi la Penitenciar?

penitenciar

În perioada 20 aprilie-8 mai, o echipă alcătuită din funcţionari publici cu statut special din cadrul Penitenciarului Satu Mare derulează în liceele şi şcolile postliceale din municipiul, reședință de județ o campanie de informare şi recrutare pentru anul şcolar şi universitar 2015-2016 cu privire la cursurile disponibile în instituţiile de învăţământ pentru o carieră profesională în cadrul sistemului penitenciar.

Cu această ocazie, vor fi prezentate elevilor din clasele a XI-a şi a XII-a oportunităţile şi multitudinea ofertei educaţionale de la Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna şi de la instituţiile de învăţământ superior: Academia de Poliţie „A.I. Cuza”, Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” Bucureşti, Institutul Medico-Militar, Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu, Academia Tehnică Militară, Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I” Piteşti.

Relaţii suplimentare privind calendarul, condiţiile de înscriere, probele de admitere pot fi obţinute de la Penitenciarul Satu Mare-Birou Resurse Umane (nr. telefon 0261-715488) sau la sediul instituţiei str. Mileniului nr. 2 din Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.