„International Dog Show”, în acest week-end la Satu Mare

Conferinta Primarie

Sute de câini din 18 țări se vor întrece în perioada 25-26 aprilie, la cea de-a XXXVIII-a ediție a „International Dog Show”, eveniment ce se desfășoară în incinta și parcarea Pieței Agroalimentare „Rex” din Micro 17. Competițiile vor fi arbitrate de arbitri internaționali din: România, Ungaria, Belarus, Grecia, Macedonia, Ucraina, Slovacia, Croația, Polonia și Spania.

Detalii cu privire la show-ul canin din acest week-end au fost oferite de primarul Dorel Coica, viceprimarul Radu Roca, președintele Asociației Chinologice Satu Mare, dr. Molnar Zsolt și de Vasile Papp, președintele Colegiului de arbitri din România, în cadrul unei conferințe de presă susținute azi, 22 aprilie.

Potrivit acestora, expoziția de la Satu Mare este cea mai importantă din țară și este cu cel mai mare număr de vizitatori. Papp spune că expoziția de la Satu Mare este vizitată de 4.000-5.000 de persoane, de vreme ce cea din București doar de 400-500 de oameni, iar cea din Cluj are 1.100-1.200 de vizitatori.

Conform celor declarate de dr. Molnar Zsolt, deschiderea oficială a evenimentului va avea loc sâmbătă, 25 aprilie, la ora 08.45, iar arbitrarea CAC 2015 începe la ora 09.00, iar pentru CACIB (competiția internațională) la ora 14.00. Best in Show-ul de sâmbătă va avea loc în jurul orei 17.30.

Duminică, 26 aprilie, arbitrarea pentru CACIB începe la ora 10.00, iar Best in Show-ul se va desfășura în jurul orei 15.00.

Prețul unui bilet de intrare va fi de 10 lei pentru adulți și 8 lei pentru copii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.