24 aprilie – „Ziua Porților Deschise” la Asociația „Stea”

stea

Vineri, 24 aprilie, între orele 10.00-16.00, Asociația „Stea” își deschide porțile pentru sătmărenii care doresc să participe la o serie de activități, concursuri și ateliere pregătite cu această ocazie.

„Ziua Porților Deschise” se adresează în egală măsură copiilor, adulților și publicului larg care dorește să să afle mai multe despre activitatea Asociației „Stea” și totodată, să petreacă momente vesele încercând diferitele surprize pregătite împreună cu o echipă de 15 voluntari francezi cu experiență în domeniul animației socio-educative. Cu această ocazie, în curtea asociaţiei dar și în centrul de zi se vor organiza ateliere de creație, jocuri, concursuri cu premii, atelier de face-painting și alte activități distractive la care sunt invitați să participe cât mai mulți sătmăreni.

Acțiunea de vineri va oferi și prilejul descoperirii activităților pe care echipa educativă le desfășoară zilnic pentru cele 293 de persoane vulnerabile care beneficiază de diferite servicii sociale și de bază oferite de asociație, precum cele ce asigură implicarea tinerilor în programul de terapie ocupațională prin horticultură în grădina și solarul din curtea asociației, dar și îndemânarea acestora la atelierele de creație.

Sătmărenii care nu au reușit până acum să treacă pragul Asociației „Stea” sunt așteptați cu mare drag să descopere locul în care implicarea, grija pentru cei din jur și convingerea că o lume mai bună este posibilă, combinate cu educație și multă muncă, duc la schimbarea unor destine și construirea unui viitor mai bun.

„Ziua Porților Deschise” se desfășoară în cadrul proiectului „Parteneriat inter-sectorial – baza serviciilor sociale de calitate” implementat în parteneriat cu Serviciul Public de Asistenţă Socială (SPAS), Poliţia Locală şi Direcţia de Evidenţă a Persoanelor în perioada 16 mai 2014 – 30 aprilie 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.