Verzii suceveni susțin construirea autostrăzii Satu Mare-Suceava

autostrada

Partidul Verde, filiala județeană Suceava, susține construcția Autostrăzii Nordului, arteră ce ar lega Petea-Satu Mare-Baia Mare-Mireșu Mare-Dej-Bistrița-Vatra Dornei-Suceava.

„Cine s-a gândit la așa ceva are viziune și trebuie susținut. Acest lucru ar poziționa economic pe harta Europei și județul Suceava. Este o oportunitate la care nu trebuie renunțată. După finalizarea autostrăzii Satu Mare-Suceava, suntem convinși că într-un timp destul de scurt, alta va fi situația economică a județului Suceava. Mult mai bună, cu un număr redus de șomeri, cu lefuri mai mari”, susține Dan Acibotăriță, președintele Partidului Verde Suceava.

„Existând oportunitatea de a se construi o autostradă la noi, în Moldova, mai ales una care leagă zona Sucevei de cea din Satu Mare, trebuie susținută cu orice preț. De aceea, Partidul Verde filiala județeană Suceava, invită partidele parlamentare și cele neparlamentare sucevene să semneze o petiție adresată guvernului Ponta, prin care să solicităm Autostrada Nordului”, mai spune Acibotăriță.

Un Comentariu la "Verzii suceveni susțin construirea autostrăzii Satu Mare-Suceava"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.