Incendii în Negrești-Oaș și Chilia

incendiu

Duminică (19 aprilie) dimineață pompierii sătmăreni au fost anunţați despre izbucnirea a două incendii de locuinţe, în localităţile Chilia şi Negreşti-Oaş.

Astfel, pompierii din Satu Mare au intervenit în jurul orei 11.20, în localitatea Chilia la stingerea unui incendiu la o casă, produs, cel mai probabil, din cauza căderii jarului sau a scânteii dintr-o sobă, pe materialele textile, aflate în faţa acesteia.

Au fost afectate de incendiu două camere, unde au ars mobila, aparatura electronică, articole vestimentare şi a fost deteriorată construcţia de lemn a acoperişului.

În jurul orei 11.11 a fost anunţat prin apelul unic de urgenţă „112”, un incendiu produs la o casă de locuit din Negreşti-Oaş, unde la momentul sosirii echipajelor din cadrul Staţiei de Pompieri din localitate, flăcările se manifestau violent la acoperişul casei, existând pericolul extinderii acestora la întreaga locuinţă.
Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că, evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat de coşul de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile.

Ca urmare a incendiului, au ars şi au fost distruse, construcţia din lemn a acoperişului şi tavanul, pe o suprafaţă de aproximativ 28 de metri pătrați.

Din fericire, în nici una dintre situaţii nu au existat persoane rănite.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.