Elevele Colegiului „Ioan Slavici” au excelat la Olimpiada Națională de Pedagogie-Psihologie

scoala

Dalina Ignat a obținut premiul I iar Ana Dănuț, Raluca Șipoș și Alexandra Florescu s-au întors cu mențiune de la Olimpiada Națională de Pedagogie – Psihologie, desfășurată la Târgu-Jiu. Cele patru fete sunt eleve în cadrul Colegiului Național „Ioan Slavici” din Satu Mare.

În perioada 6-9 aprilie, județul Gorj a fost gazda Olimpiadei Naționale de Pedagogie-Psihologie, la care au participat peste 200 de elevi și 49 de membri ai Comisiei Naționale. Competiția s-a desfășurat în cadrul Colegiului Naţional „Spiru Haret” din Târgu-Jiu.

Elevii sătmăreni au demonstrat încă o dată că sunt capabili de performanțe școlare și s-au întors cu rezultate deosebite de la fazele naționale ale olimpiadelor școlare.

Ca în fiecare an, Colegiul Național „Ioan Slavici” a fost reprezentat de patru eleve care, prin muncă, ambiţie şi perseverenţă au obținut rezultate remarcabile: premiul I pentru eleva Dalina Ignat (clasa a XII-a), mențiune pentru elevele Ana Dănuţ (clasa a IX-a), Alexandra Florescu (clasa a X-a) și Raluca Șipoș (clasa a X-a).

Elevele au fost pregătite de profesoarele Antonela Porumbăcean şi Iulia Pop.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.