Cros prin centrul Sătmarului, în data de 10 mai

cros

Clubul „Rotaract” Satu Mare va organiza în data de 10 mai un cros în municipiul Satu Mare, cu startul și finalul pe platoul din Piața 25 Octombrie.

Traseul este următorul: Piața 25 Octombrie – Pasajul „Corneliu Coposu” – Sens giratoriu – strada 1 Decembrie 1918 – Bulevardul „Vasile Lucaciu” – Bulevardul Transilvania – Piața 25 Octombrie. Înaintea și la sfârșitul crosului vor avea loc mici instruiri cu privire la o încălzire corectă, acordare de prim-ajutor, necesitatea sportului în viața cotidiană.

Organizatorii doresc să invite la acest cros cât mai multe companii mari și agenți economici indiferent de dimensiunea lor, care să dea un exemplu de viață echilibrată, care să demonstreze prin exemplul propriu că sportul este o necesitate.

Scopul proiectului este de a aduce un plus comunității locale din punct de vedere al dotărilor sportive și accesului la sport pentru cei tineri și cei mai în vârstă. Vor putea să își aducă aportul, atât fizic cât și financiar și cetățenii iubitori de mișcare, prin donații modice înaintea orei crosului.