Acuzații grave: Accidentul în care a murit Paula Raț putea fi evitat

Paula Rat

Tragicul accident în care Paula Raț, fiica fostului președinte al FC Olimpia Satu Mare, Catrinel Raț, a murit vineri (17 aprilie) seara putea fi evitat, susțin rudele. Aceștia spun că alveola pe care șoferul (Adrian Foldi), iubitul Paulei, a evitat-o prea târziu NU era marcată cu indicatoare în seara tragediei.

Familia Paulei acuză că semnele reflectorizante ar fi fost puse doar a doua zi. „În urmă cu o săptămână, acolo a mai avut loc un accident, un TIR a ratat acea curbă care ocolește alveola și s-a răsturnat, moment în care a dărâmat semnele de preselectare care din păcate nu au fost puse înapoi timp de o săptămână. Le-am văzut acolo puse. Au fost puse în timpul dimineții și se vede că sunt puse artizanal … Când au ajuns în dreptul alveolei care urmează după un drum drept, l-au văzut târziu, în mod cert era noapte, ploaie”, a declarat pentru reporterii de la ProTv Adrian Albu, ruda Paulei.

În urma celor întâmplate, familia Paulei Raț are de gând să acționeze în judecată compania de drumuri responsabilă cu marcajele.

Vă reamintim că în seara zilei de vineri, în afara localității Avram Iancu din județul Bihor, mașina condusă de Adrian Foldi a intrat pe contrasens și s-a izbit de un TIR. În urma impactului Paula Raț a decedat. Adrian Foldi, împreună cu părinții săi, care se aflau pe bancheta din spate a mașinii, au suferit leziuni grave fiind internați în spital.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.