Accident în Moftinu Mic. Victima a părăsit locul accidentului

accident

Duminică, 19 aprilie, în jurul orei 09.50 poliţiştii rutieri careieni au fost sesizaţi despre faptul că pe raza localităţii Moftinu Mic a avut loc un accident de circulaţie. În urma evenimentului a rezultat accidentarea gravă a unui pasager din autoturism, în vârstă de 26 de ani.

Oamenii legii au stabilit că un bărbat aflat la volanul unui BMW, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare într-o curbă a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un imobil, de unde a fost proiectat în gardul unui alt imobil. Persoanele care se aflau în mașină au abandonat autoturismul şi au părăsit locul accidentului.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că evenimentul rutier a avut loc în timpul nopţii, în jurul orei 03.00, iar victima s-a prezentat la Spitalul Judeţean Satu Mare, în jurul orei 07.00 acuzând dureri în zona abdominală, fiind diagnosticat în urma investigaţiilor medicale efectuate cu ruptură de splină.

Șoferul, Adrian T. a fost identificat şi a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentraţie de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.