Șoferiță din Satu Mare, implicată într-un accident în Alba Iulia (Galerie foto)

accident

accident2

accident3

accident4

accident5

accident6

Un grav accident de circulație în care au fost implicate trei mașini, dintre care un autoturism Lancia, înmatriculat în Satu Mare, a avut loc azi, 18 aprilie, pe centura de ocolire a orașului Alba Iulia. Traficul rutier a fost blocat timp de aproximativ o jumătate de oră. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 11.30.

Potrivit oamenilor legii, o autoutilitară Iveco, a lovit din spate un autoturism Lancia, a cărei șoferiță, o tânără de 25 de ani din județul Satu Mare, a frânat brusc. În urma impactului mașina a fost proiectată într-o Skoda Octavia înmatriculată în județul Alba. Skoda circula pe același sens și era condusă de un bărbat de 40 de ani din Sebeș.

Anchetatorii au declarat pentru redactorii de la www.alba24.ro că în urma accidentului, au suferit leziuni pasagerii din autoturismul Lancia: doi copii de 2 ani, respectiv 4 ani, o tânără de 25 de ani și un tânăr de 29 de ani. Și șoferița a fost rănită ușor. Toți au fost transportați la spitalul din Alba Iulia, unde au fost diagnosticați cu traumatisme și excoriații.

Șoferii nu se afla sub influența alcoolului, în momentul producerii accidentului.

Sursa foto: www.ziarulunirea.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.