Paula Raț a murit într-un accident de circulație (UPDATE)

Paula Rat

accident

Tragedie fără margini în familia fostului președinte al clubului FC Olimpia Satu Mare, Catrinel Raț, după ce fiica acestuia, Paula, și-a pierdut viața într-un accident de circulație ce a avut loc vineri (17 aprilie) seara, în afara localității Avram Iancu din județul Bihor. Paula Raț era pasageră în mașina condusă de către prietenul ei, Adrian Foldi, în vârstă de 22 de ani.

În mașina condusă de Adrian se mai aflau părinții acestuia. Cei patru se îndreptau spre Arad, acolo unde trebuiau să participe la un botez.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Bihor, Alina Dinu, tragedia a avut loc la ora 22:30, pe DN79, la intrarea în localitatea Avram Iancu. Din primele cercetări ale Poliţiei Rutiere rezultă că șoferul nu a adaptat viteza la întâlnirea cu o alveolă mediană de calmare a traficului şi, pe fondul carosabilului umed, a intrat pe contrasens unde a lovit frontal un TIR.

„Un tânăr de 22 de ani din Satu Mare, aflat la volanului unui autoturism, din cauza vitezei, în condiții de carosabil umed, a pierdut controlul asupra mașinii. Autoturismul a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară (marca Volvo), condusă regulamentar din sens opus de un bărbat de 42 de ani din localitatea bihoreană Tărcaia. În urma impactului, o tânără de 23 de ani (Paula Raț) din comuna Păulești, județul Satu Mare, pasageră pe scaunul din față dreapta a suferit mai multe leziuni, în urma cărora a decedat.

De asemenea, atât conducătorul auto cât și o femeie de 53 de ani și un bărbat de 54 de ani, ambii din Satu Mare, pasageri în autoturism, au suferit multiple leziuni și au fost internați în spital”, a declarat pentru Sătmăreanul Alina Dinu.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a lămuri împrejurările în care s-a produs tragedia.

4 Comentarii la "Paula Raț a murit într-un accident de circulație (UPDATE)"

  1. Pingback: Paula Raț ar fi împlinit azi 25 de ani. Vezi mesajul lui Catrinel Raț | Satmareanul

  2. Pingback: Stiri din Satu Mare – Satmareanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.