Sătmăreanca Săptămânii – Paula Pop

paula-pop1paula-pop2paula-pop3paula-pop4 paula-pop15 paula-pop14 paula-pop13 paula-pop12 paula-pop11 paula-pop10 paula-pop9 paula-pop8 paula-pop7 paula-pop5

Sătmăreanul: Cine este Paula Pop?

Paula Pop: Paula Pop este o studenta de 22 ani, anul 3 , la facultatea de Geografie,specializare Geografia Turismului și la FSPAC,specializarea Jurnalism. Incerc sa profit de varsta asta,de ultimul an de studentie. Sunt zodia varsator si sunt o fire comunicativa,independenta,cu simtul umorului si imi place mereu sa am persoane langa mine care ma binedispun,care ma fac sa zambesc . 🙂

Sătmăreanul: Cât timp petreci săptămânal pe net şi ce îţi ocupă cea mai mare parte?

A.S.: Din pacate, tind sa cred ca ajung sa petrec pe zi ce trece tot mai mult timp pe internet,si in general cea mai mare parte mi-o ocupa retelele de socializare,aplicatiille dar si serialele pe care le urmaresc.

Sătmăreanul: Dacă ţi s-ar cere să enumeri câteva lucruri specifice judeţului Satu Mare care ar fi acelea?

A.S.: Cred ca lucrurile specifice orasului Satu mare ar fi hotelul Dacia, Teatrul de Nord, turnul pomierilor,Gradina Romei, parcul central,zilele orasului,petrecerile in aer liber din timpul verii, festivalurile din timpul verii.

Sătmăreanul: La ce te gândeşti prima dată, când spui Satu Mare?

A.S.: Cu siguranta,la ,,acasa.

Sătmăreanul: Unde îţi place să ieşi când vrei să petreci ?

A.S.: De obicei nu ies atat de mult in satu mare si prefer sa-mi petrec timpul cu familia atunci cand sunt acasa asa ca nu pot sa spun ca am un loc preferat,dar de obicei in localurile centrale si in timpul verii imi plac mult petrecerile de la piscina, si terasele.

Sătmăreanul: Ce îţi place cel mai mult la Satu Mare?

A.S.: Imi place ca e un oras linistit in comparatie cu alte orase, primitor si mi se pare ca acolo ma regasesc de fiecare data.

Sătmăreanul: Ce îţi displace cel mai mult?

A.S.: Nu imi place faptul ca e un oras gol,toata lumea se cunoaste, nu prea sunt locuri de iesit in special pentru tineri si nu imi place ca este mai plin de viata doar in vacante.

Sătmăreanul: Dacă ar fi să poţi să locuieşti oriunde în lume ce ţară ai alege şi de ce?

A.S.: Daca ar fi sa pot locui oriunde in lume cred ca as alege Noua Zeelanda, imi doream de mica sa ajung acolo, atat de departe si mi se pare o tara superba, exotica, cu peisaje care iti taie respiratia, iar eu cum iubesc marea si muntele in aceeasi masura, aceasta tara le imbina perfect si cred ca m-as potrivi locului.

Sătmăreanul: Dacă într-o zi ai prinde peştişorul de aur ce i-ai cere?

A.S.: As vrea sa-i cer fericire si sanatate pentru ca astea sunt lucrurile care conteaza cel mai mult in viata.

Cartea preferata: Pe aripile vantului – Margaret Mitchell

Melodia preferata: Ed Sheeran- Give me love

Filmul preferat: Pearl Harbor