Mașinile de epocă „se întâlnesc” din nou la Satu Mare (Foto&Video)

George Negrea

masini1

www.youtube.com/watch?v=nbv92usmtt8

În perioada 5-7 iunie va avea loc cea de-a II-a ediţie a întâlnirii Cluburilor „Drum Bun”, respectiv parada mașinilor de epocă. Evenimentul va fi organizat de către preşedintele Clubului „Drum Bun”, filiala Satu Mare, George Negrea, cu sprijinul Consiliului Județean (CJ) și a Centrului de Creație Satu Mare.

Programul evenimentului include pe lângă etalarea maşinilor de epocă din ţară şi din străinătate şi o prezentare a turismului sătmărean. Parade ale mașinilor de epocă vor avea loc în localitățile Satu Mare și Tășnad.

Potrivit celor declarate de George Negrea, anul acesta numărul participanților va fi dublu. Vor expune autoturisme retro pasionați din Polonia, Ucraina Ungaria, Republica Moldova și România. După evenimentul din Satu Mare, pasionații vor pleca în luna septembrie în Polonia la un eveniment similar.

Clubul „Drum Bun” este asociaţia maşinilor de epocă înfiinţată de polonezi în urmă cu aproximativ 4 ani, filiala de la Satu Mare fiind deschisă în toamna anului 2013, președintele fiind George Negrea.
Clubul este format din persoane pasionate de autoturisme româneşti Dacia, dar și alte mărci internaționale. În ciuda faptului că sunt peste 500 de kilometri între Satu Mare şi Cracovia colecţionarii de maşini de epocă au o relaţie strânsă şi organizează periodic întâlniri şi expoziţii de vehicule istorice.

Sursa foto&video: Parada mașinilor de epocă, Satu Mare 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.