Delegație din Germania, în vizită la Primăria Satu Mare

delegatie1

delegatie2

delegatie3

delegatie4

În sala de şedinţe a Primăriei municipiului Satu Mare, subprefectul Altfatter Tamas împreună cu primarul dr. Dorel Coica au primit azi, 15 aprilie, în vizită o delegaţie din Germania, din care au făcut parte și vicepreşedintele Fundaţiei „Wolfgang Porsche”, dr. Claudia Hubner, respectiv ambasadorul special al Ordinului Suveran al Cavalerilor de Malta, privind situaţia romilor, dr. Franz Altgraf von Salm-Reifferscheid.

Scopul acestei întâlniri a fost discutarea proiectelor întreprinse de Serviciul Maltez, la nivelul judeţului Satu Mare şi iniţierea unor noi proiecte.

Subprefectul le-a mulţumit reprezentanţilor străini pentru implicarea de care dau dovadă în susţinerea persoanelor cu probleme de ordin social din judeţul Satu Mare, prin intermediul Serviciului de Ajutor Maltez. De asemenea, a evidenţiat ajutorul deosebit acordat de sucursala Satu Mare copiilor defavorizaţi şi persoanelor de etnie romă. În final, acesta a dorit să-i asigure de tot sprijinul Instituţiei Prefectului în proiectele ce urmează a fi derulate în judeţul nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.