Tudor și Iana s-au sărutat la „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”

Iana

Tudor Gabriel

Deși s-au îmbrățișat și s-au sărutat cu foc, sătmăreanul Tudor Gabriel și Iana, doi dintre concurenții show-ului de televiziune „Hell s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, susțin că între ei nu există nicio poveste de iubire.

„Nu s-a întâmplat absolut nimic. Totul a început de la o glumă de pe terasă, pe care eu am speculat-o la maximum, iar Iana a intrat în jocul meu. Am folosit-o ca pe un pretext de distracție în casă … Nu a fost o poveste de dragoste între noi, nu este și nu va fi o poveste de dragoste între noi”, le-a spus Tudor Gabriel reporterilor de la Antena 1.

Întrebat despre ce au spus ceilalți colegi din casă când au văzut că s-au sărutat, Tudor spune că „sărutul dintre mine și Iana, cel puțin din punctul meu de vedere, a fost unul în glumă. Cred că am sporit suspansul printre colegi, toți se întrebau dacă este o relație între mine și Iana sau nu”.

Când a fost întrebat despre ce îi place la Iana, Tudor a răspuns că „are farmecul ei, dar nu e genul meu de femeie. Și dacă ochelarii îi aparțin, în cazul ăsta pot spune că ochelarii îmi plac cel mai mult”.

Sursa foto: Antena 1

Un Comentariu la "Tudor și Iana s-au sărutat la „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.