Expoziția „Art Bunavestire” și-a deschis porțile în capitala Țării Oașului (Galerie foto)

arta1

arta2

arta3

arta4

arta5

arta6

arta7

arta8

arta9

arta10

arta11

arta12

arta13

arta14

arta15

arta16

arta17

arta18

Arta vizuală contemporană este așezată la loc de cinste în capitala Țării Oașului, acolo unde a fost vernisată azi, 25 martie, cea de-a XXIX-a ediție a expoziției „Art Bunavestire”, eveniment cultural cu răsunet în întreaga țară.

Expoziția a fost vernisată în această după-amiază, la ora 17.00, în prezența artiștilor dar și ai reprezentanților autorităților locale și județene.

În luarea de cuvânt primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca, a salutat perseverența curatorilor acestui eveniment, dar și ai artiștilor de a duce expoziția mai departe și de a contribui astfel la o mai bună vizualizare a Țării Oașului între granițele patriei noastre dar și peste hotare.

În acest an pe simezele Muzeului Țării Oașului au expus: Susana Ardelean, Dorel Petrehuş, Corneliu Pop, Ioan Pop Prilog, Ioan Pop Vereta toți din Negrești-Oaș, dar și Marius Bacriu (Timișoara), Adriana Elian (Cluj-Napoca), Suzana Fântânariu (Timișoara), Andrei Florian (Cluj-Napoca), Dumitru Macovei (Bacău), Petre Marian (București), Mircea Mureșan (București), Cristian Sida (Timișoara).

Din echipa curatorială fac parte: dr. Laura Ghinea, Dorel Petrehuș și Ioan Pop Prilog, iar cronica plastică este semnată de istoricul de artă dr. Vasile Duda.

Evenimentul este organizat de Muzeul Țării Oașului și Asociaţia artistică „Art Bunavestire”, fiind susţinută de Primăria şi Consiliul Local Negreşti-Oaş.

Un Comentariu la "Expoziția „Art Bunavestire” și-a deschis porțile în capitala Țării Oașului (Galerie foto)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.