Elevii Școlii Gimnaziale „Ion Creangă”, locul I la Cupa „Antidiscriminare”

Stea

Și în acest an, echipa „Stea” și elevii din mai multe școli sătmărene au reușit să transmită mesajul de antidiscriminare a copiilor și tinerilor străzii printr-o competiție de fotbal găzduită astăzi, 25 martie, la Școala Gimnazială „Ion Creangă”. Încă de la începutul competiției, profesorii îndrumători și reprezentanții Asociației „Stea” au transmis elevilor mesajul de antidiscriminare toleranță și solidaritate față de grupurile defavorizate.

După trei ore de joc organizat și desfășurat conform regulamentului ONSS, elevii școlii „Ion Creangă”, îndrumați de profesorul de sport Szabo L. Tamas, s-au clasat pe primul loc, fiind urmați de elevii Școlii Gimnaziale Călinești-Oaș, însoțiti de profesoara de educație fizică și sport, Jaczola Katalin iar pe locul III-lea s-au clasat elevii Școlii Gimnaziale „Octavian Goga” îndrumați de profesoara Oana Stan.

Competiția de fotbal se înscrie în cadrul campaniei „Antidiscriminare a grupurilor vulnerabile” din cadrul proiectului „Parteneriat inter-sectorial – baza serviciilor sociale de calitate”, implementat de către Asociaţia „Stea” în parteneriat cu Serviciul Public de Asistenţă Socială Satu Mare, Poliţia Locală şi Direcţia de Evidenţă a Persoanelor aflată în subordinea Consiliului Local Satu Mare, în perioada 16 mai 2014 – 30 aprilie 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.