„Zis și făcut”, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor

1

2

3

5

Secţia Română a Teatrului de Nord propune sătmărenilor încheierea lunii în curs cu un spectacol de divertisment ce va avea loc joi, 26 martie, de la ora 19.00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor.

„Zis şi făcut” Reloaded este un spectacol care oferă de toate: muzică, parodie, perle din „gândirea” contemporană a muzicii uşoare româneşti, scenete de umor şi pantomimă.

„Nu știu dacă mai e valabilă zicala: „românul s-a născut poet”, dar – sigur – el a devenit compozitor, textier și interpret. Dintre toate domeniile sociale, doar muzica românească n-a intrat în criză (că doar are „factorul x”). Ea oferă soluții pentru orice: dragoste, despărțire, bani, noroc, dușmanii mei, ai tăi, ai orișicui. Ea poate înlocui poezia, genul epistolar, sfaturile părinților, rugăciunile către Dumnezeu, cultura în general. E o sursă infinită de informație și de umor involuntar”, spune regizorul Andrei Mihalache.

Pentru spectacolul de joi este valabil Abonamentul „Vasile Savinescu”. Prețul unui bilet de intrare este de 20 de lei pentru adulți, respectiv 15 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.