Satu Mare vrea să organizeze Campionatul Mondial de Popice în 2018

popice

Edilul Sătmarului, Dorel Coica, a anunțat în cadrul unei conferințe de presă organizate azi, 23 martie, că Federația Română de Popice-Bowling este interesată de organizarea în 2018, la Satu Mare, a Campionatului Mondial de Popice. Asta în perspectiva în care în orașul nostru se va construi o sală modernă de popice-bowling.

Dorel Coica a declarat că zilele trecute s-a întâlnit la București cu reprezentanții Federației Române de Popice-Bowling care s-au arătat interesați ca în 2018, Campionatul Mondial, competiție ce va fi găzduită peste trei ani de România, să fie organizată la Satu Mare, în condițiile în care aici se va construi cea mai modernă sală de popice-bowling din România.

„Un asemenea eveniment ar putea naște un adevărat boom economic. Ar fi o șansă extraordinară pentru Satu Mare să găzduiască o competiție la care să participe 2.000 de sportivi din 40 de țări din toată lumea. În concluzie, vom face toate demersurile necesare să finalizăm cât mai repede construirea sălii, ca să fim pregătiți pentru găzduirea campionatului din 2018”, a declarat Coica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.