Jazz, teatru, culisele vieţii …

spectacole

Miercuri, 25 martie, de la ora 18.30 la Filarmonica „Dinu Lipatti” va avea loc un concert de jazz cu formaţia „Bega Blues Band” din Timişoara. Preţul unui bilet este de 25 de lei. Evenimentul este organizat de „Clubul Rotary” Satu Mare în parteneriat cu Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu” şi Filarmonica „Dinu Lipatti”.

În cursul aceleiași zile, de la ora 20.00, la District 15 vom arunca o privire în culisele vieţii. Regizorul Andrei Mihalache de la Teatrul de Nord Satu Mare va răspunde întrebărilor Mariei Toth, după un concept „Inside the Actors Studio”. Intrarea se face pe bază de rezervare la numărul de telefon 0755 970 374.

Eveniment este organizat de Primăria și Consiliul Local Satu Mare, Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu” şi District 15.

Joi, 26 martie de la ora 17.00, la Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu” va avea loc premiera spectacolului „Cu dragoste şi ţepe mici – de la Ţepeş şi arici” cu trupa de pantomimă, muzică şi umor „Radoo Mama Company” – marca „Arttis”. Intrarea este liberă. Eveniment este organizat de Primăria și Consiliul Local Satu Mare, Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu” şi Asociaţia „Rovenio”.

Duminică, 29 martie de la ora 20.00 la District 15 va avea loc piesa de teatru „Shakespeare, I love you” cu actorii clujeni Anca Lăcusteanu şi Adrian Balint. Intrarea se face pe bază de rezervare la numărul de telefon 0755 970 374.

Eveniment este organizat de Primăria și Consiliul Local Satu Mare, Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu” şi District 15.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.