Tânără de 17 ani, accidentată grav în Valea Vinului

accident

Un bărbat de 30 de ani, Gheorghe M. este cercetat de polițiști după ce a lovit cu mașina o tânără de 17 ani, iar apoi a părăsit locul accidentului. Ulterior, acesta a fost prins de polițiști. Bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Sâmbătă, 21 martie, în jurul orei 23.30 poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi despre faptul că pe DJ 193, în localitatea Valea Vinului a avut loc un eveniment rutier.

Din investigaţiile efectuate la faţa locului s-a constatat că Gheorghe M., în vârstă de 30 de ani, aflat la volanul unui Fiat, pe fondul conducerii imprudente şi a consumului de alcool a accidentat grav o tânără în vârstă de 17 ani, care circula pe marginea părţii carosabile.

Imediat după producerea accidentului șoferul a părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiştilor. Oamenii legii l-au identificat ulterior şi l-au supus testării cu aparatul etilotest care, a indicat o concentraţie de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, pentru părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor, respectiv conducerea unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.