RDS & RCS face angajări în Satu Mare

angajari

RDS & RCS angajează personal pe postul de agent contractări şi achiziţii în mai multe orașe din țară, printre care și în Satu Mare.

Candidatul potrivit pentru acest post trebuie să aibă: studii medii, permis de conducere categoria B, abilităţi de comunicare şi negociere, cunoştinţe medii de Word şi Excel, dispus să lucreze la înălţime şi la deplasări în peste 80% din timpul de lucru.

Potrivit angajatorului, candidatul ideal pentru acest post trebuie să fie: flexibil, adaptabil, rezistent la stres şi să poată lucra sub presiunea termenelor limită.

Pe același post, RDS & RCS mai face angajări și în: Alba Iulia, Baia Mare, Bistriţa, Botoşani, Braşov, Covasna, Iaşi, Miercurea-Ciuc, Piatra Neamţ, Suceava, Tîrgu-Mureş.

CV-urile se pot depune până în data de 29 martie 2015.

Compania RDS & RCS este cel mai important furnizor de servicii integrate de comunicații având peste 90 de puncte de lucru in România, Ungaria și Slovacia. Peste 1.000.000 de clienți beneficiază de serviciile de televiziune prin cablu și satelit, iar peste 150.000 de companii folosesc serviciile de internet, transmisii de date și telefonie fixă oferite de RCS & RDS.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.