Județul Satu Mare participă la Târgul Internațional de Turism din Budapesta

Targ1

Targ2

Targ4

O delegație din Satu Mare, condusă de președintele Consiliului Județean (CJ), Adrian Ștef și de vicepreședintele Mircea Govor, participă la Târgul Internațional din Budapesta (Ungaria). Evenimentul se desfășoară în perioada 26 februarie-1 martie.

România, țară parteneră a evenimentului, are un stand modern de 150 de metri pătrați unde își prezintă nu numai obiectivele și atracțiile turistice, ci și zestrea culturală prin dansuri moderne și muzică pe scena târgului.

Delegația sătmăreană este condusă de președintele CJ, Adrian Ștef și de vicepreședintele Mircea Govor. Conducerea CJ s-a reîntâlnit cu șeful Reprezentanței de Promovare Turistică a României la Viena din cadrul Autorității Naționale pentru Turism, Simion Giurcă.

În cadrul standului României, județul Satu Mare are alocat un infodesk, aici prezentându-se și promovându-se vizitatorilor, destinații de turism din județ, punându-se la dispoziția doritorilor broșuri în limba maghiară și engleză.

De asemenea, pentru creșterea atractivității, vizibilității și promovarea imaginii județului sunt oferite vizitatorilor obiecte promoționale cu însemnele județului (stema județului și logo-ul turistic).

La eveniment participă și meșterului popular, Ana Mare, care expune obiecte lucrate manual precum păpuși îmbrăcate în port tradițional oșenesc, pălării oșenești, traiste, zgărzi, etc. Pe toată perioada târgului se vor oferi spre degustare produse tradiționale românești din județul Satu Mare, de către producători sătmăreni (cârnați, șuncă, slănină, brânzeturi, pălincă). De asemenea, Taraful „Ceatăra” din Carei a încântat publicul de la stand și de la scena cu măiestria muzicii lor.

Judeţul Satu Mare şi Consiliul Judeţean au cuprins în strategia proprie de dezvoltare turistică promovarea principalelor atracții turistice, prin participarea la târguri de turism naţionale şi internaţionale.

Un Comentariu la "Județul Satu Mare participă la Târgul Internațional de Turism din Budapesta"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.