„Youth Leadership Program”, proiect lansat de Toastmasters Satu Mare

toastmasters

Clubul de public speaking şi leadership Toastmasters Satu Mare lansează programul pentru elevi „Youth Leadership Program”.

„Youth Leadership Program” începe azi, 25 februarie și constă în opt workshopuri plus un workshop final sub forma unui mini-eveniment pe care elevii îl vor organiza şi în care vor arăta ce au învăţat în tot acest timp. Sesiunile au loc o dată pe săptămână şi cuprind activităţi practice prin care participanţii învaţă încă de la început ce înseamnă arta vorbitului în public şi leadershipului. Şedinţele vor fi conduse chiar de către elevi, sub atenta îndrumare a membrilor clubului Toastmasters Satu Mare.

Programul este destinat elevilor de liceu şi are ca obiective dezvoltarea şi îmbunătăţirea abilităţilor de vorbit în public şi leadership. Programul se desfăşoară în cadrul Colegiului Naţional „Ioan Slavici” din Satu Mare. 14 elevi vor beneficia în mod gratuit de o pregătire specială care să îi ajute să câştige încrederea în propria persoană, să înveţe cum să îşi organizeze timpul în cel mai bun mod posibil, să lucreze în echipă şi să îşi dezvolte abilităţile organizatorice şi creativitatea.

Programul există de mai mulţi ani în Statele Unite ale Americii unde se bucură de un mare succes în rândul populaţiei, părinţii cerând introducerea lui în cât mai multe unităţi.

Fondat în 1924, la YMCA din Santa Ana, California, Toastmasters International (www.toastmasters.org) a crescut pentru a deveni cea mai importantă organizaţie din lume care te învaţă cum să vorbeşti în public şi cum să-ţi dezvolţi abilităţile de lider.

Înfiinţat în 2013 şi afiliat la Toastmasters International, clubul Toastmasters Satu Mare este un atelier de tipul „Învaţă cum se face”, în care oamenii îşi perfecţionează abilităţile de vorbit în public şi leadership într-o atmosferă prietenoasă şi confortabilă. Intălnirile clubului Toastmasters Satu Mare au loc în fiecare joi, ora 20.00, în sala mică de sedinţă a Consiliului Judetean Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.