Virgil Enătescu: „S-a găsit electroencefalograful pierdut”

virgil Enatescu

După ce în ședința de luna trecută a Consiliului Județean (CJ) Satu Mare, Virgil Enătescu a anunțat că electroencefalograful de la Spitalul Județean de Urgențe (SJU) „a dispărut”, consilierul revine azi, 25 februarie, cu precizarea că, după ce toată presa a vorbit despre acel aparat medical „a doua zi s-a găsit electroencefalograful pierdut”.

Vă reamintim că luna trecută, Enătescu a cerut completarea listei de necesități cu aparatură medială a SJU Satu Mare, cu un electroencefalograf, aparat medical ce costă aproximativ 10.000 de lei. Medicul sătmărean spunea la acea vreme că electroencefalograful este indispensabil în cazul prelevării de organe. „După ce dispariția electroencefalografului a fost difuzată în toată presa, a doua zi s-a găsit”, spune Enătescu. Mai ironic, acesta a adăugat că „așa putem să-l pierdem și pe chirurgul principal din sala de operații”.

În luarea de cuvânt, managerul SJU Satu Mare, Erica Venemozer, a subliniat că „acel electroencefalograf a existat și există, are numărul de inventar 3.028, nu a fost dispărut nici măcar o clipă. Cel care a spus acest lucru, merită sancționat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.