Harta bolilor care pot fi citite pe faţa ta

boli

Atunci când ceva nu funcționează la capacitatea optimă, anumite zone ale feței semnalează acest lucru. Anumite semne ce pot să apară la nivelul feței, și care prevestesc apariția unor boli, sunt amintite și în literatura medicală.

Astfel, modificările asupra urechilor (10) – indică probleme la rinichi. Cauza constă în excesul de sare din organism, de lipsa hidratării sau de consumul ridicat de condimente și cofeină.

Modificări asupra frunții (1 și 3) – indică probleme ale vezicii urinare, inimii și intestinului subțire. Cauza constă în consumul de alimente grase, consumului excesiv de alcool, lipsei somnului și consumului exagerat de zahăr.

Modificări asupra zonei sprâncenelor (2,6 și 8) – indică probleme la ficat. Cauza este dată de alergia la anumite alimente dar și de faptul că sistemul digestiv funcționează prea mult și nu se bucură de suficientă odihnă.

Modificări asupra zonei ochilor (5 și 9), indică probleme cu rinichii. Cauza o reprezintă consumul excesiv de alcool și țigări.

Modificări aspectu nasului (7), dezvăluie probleme cu inima și cu intestinul gros. Cauza? Balonare, constipație, indigestie și circulație slabă.

Modificări la nivelul obrajilor (11 și 13) arată probleme cu plămânii. Cauza: sstmul, fumatul execesiv și poluarea.

Modificări la nivelul bărbiei (12) indică probleme ginecologice. Acest lucru poate indica faptul că organismul se luptă cu bacteriile, este afectat de stres iar stilul de viață și dieta suferă modificări.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.