Bătrână din județul Satu Mare, păcălită prin „metoda accidentul”

Telefon

O femeie de 66 de ani din Satu Mare, aflată în vizită la fiul ei, un om de afaceri din Hunedoara, a ajuns să plătească nu mai puțin de 90.000 de lei unor escroci care au păcălit-o că băiatul ei a provocat un accident de circulație și a rănit doi copii pe o trecere de pietoni din Deva. Bărbatul care a sunat-o pe femeie s-a prezentat ca fiind avocat.

Potrivit femeii escrocul i-a spuns că fiul ei a provocat un grav accident de circulație în Deva, în urma căruia doi copii sunt în stare gravă. Totodată, falsul avocat i-a spus femeii să nu-și sune fiul deoarece polițiștii i-au luat telefonul.

Disperată, cu gândul să-și ajute fiul, femeia a luat toți banii pe care acesta îi avea acasă, 90.000 de lei, și i-a pus într-o pungă. Escrocul a sunat-o din nou pe femeie spunându-i că unul dintre copiii accidentați a decedat. Mai mult decât atât, escrocul l-a dat la telefon pe unul dintre complicii săi, care a pretins că este fiul bătrânei. Bărbatul plângea și abia putea rosti câteva cuvinte.

În scurt timp, femeia s-a întâlnit cu unul dintre prietenii așa-zisului avocat, căruia i-a dat banii.
Femeia și-a dat seama de greșeala făcută doar după ce a ajuns acasă și a stat de vorbă cu fiul ei. Escrocii nu au fost încă identificați.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.