Raul Băbțan a fost ales secretar executiv al TSD

raul-babtan

La sfârşitul săptămânii trecute, la sediul central al PSD, din Kiseleff au avut loc lucrările Comitetului Executiv Naţional al Tineretului Social Democrat, iar judeţul Satu Mare a fost reprezentat de preşedintele TSD Satu Mare, Raul Băbţan.

La întrunirea liderilor organizațiilor județene de tineret a PSD, au fost prezenți președintele Partidului Social Democrat, Victor Ponta, președintele executiv al PSD – Liviu Dragnea şi secretarul general al PSD, Andrei Dolineaschi.

În cadrul lucrărilor Comitetului Executiv Naţional s-au analizat şi s-au găsit soluții pentru reorganizarea modului de acţiune politică a TSD pentru următoare perioadă.

Tot în cadrul acestei şedinte a fost întregit Biroul Permanent Naţional al TSD prin alegerea secretarilor executivi, dar si a președintelui Ligii Tinerelor Social Democrate. Preşedintele Organizaţiei TSD Satu Mare, Raul Băbţan a fost ales pentru funcţia de secretar executiv la nivel naţional.
“Faptul că TSD Satu Mare a primit funcţia de secretar executiv la nivel naţional, nu este doar meritul meu, ci este o performanţă care se datorează întregii echipe TSD din judeţul nostru, care prin activitatea sa s-a făcut remarcată la nivel naţional.
Personal, vreau să îi mulţumesc domnului preşedinte, Mircea Govor pentru sprijinul acordat clipă de clipă atât mie cât şi organizaţiei noastre, preşedintelui Mihai Sturzu şi secretarului general al TSD, Gabriel Petrea, pentru faptul că m-au susţinut pentru funcţia de secretar executiv al TSD, la nivel naţional.
Doresc să le mulţumesc în mod special colegilor mei din TSD Satu Mare, alături de care, zi de zi, consolidăm cea mai puternică şi unită echipă politică tânără din judeţul nostru”, a declarat Raul Băbţan, preşedintele TSD Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.