Mark Hicks: Prăpastia dintre religie și știință se închide tot mai rapid

fizica

În noua sa carte „Surpriză: Acordul dintre fizica cuantică, relativitate și Biblie. Știința Modernă și Biblia susțin același lucru”, Mark Hicks a realizat o conexiune incredibilă între Biblie și fizica cuantică.

În noul său volum, Hicks reunește descoperirile unor titani ai științei, precum Albert Einstein, Neils Bohr și Werner Heisenberg, arătând beneficiile pe care acestea ni le-au adus, incluzând televiziunea, telefoanele mobile și computerele.

Potrivit autorului, atât învățăturile biblice, cât și fizica cuantică, afirmă că lumina este mecanismul prin care totul există (sau „pare” să existe). Fiecare atom emite sau absoarbe lumină, așa că fiecare gând, cuvânt, faptă sau obiect se manifestă prin intermediul aceluiași proces. Totul este energie, iar fundația elementară a universului este pur potențială. Biblia este în acord cu această idee, afirmând că lumina este mijlocul prin care Dumnezeu a creat Universul și prin care El continuă să țină toate lucrurile laolaltă.

În cartea sa, autorul folosește un limbaj accesibil, pentru a conduce cititorul către aceeași înțelegere la care a ajuns și el: fizica cuantică și Biblia susțin de fapt același lucru. Prăpastia dintre religie și știință se închide tot mai rapid.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.