Frumuseţea femeilor din 37 de ţări, surprinsă de o fotografă din România (Galerie foto)

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

19

20

21

Mihaela Noroc, o româncă de 29 de ani, a călătorit prin 37 de țări pentru a surprinde pe pelicula fotografică frumusețea feminină. Proiectul intitulat „Atlasul Frumuseții”, este prezentat de mai multe site-uri și publicații internaționale, dar și de CNN, tânăra fiind apreciată în întreaga lume.
Pentru a-și realiza proiectul, Mihaela Noroc și-a părăsit „plictisitorul” loc de muncă și a călătorit prin ţări precum Iran, Peru, Columbia, Myanmar, China, Georgia şi Indonezia, surprinzând prin obiectivul său sute de femei.

Pe pagina sa de Facebook, românca scrie că „proiectul meu, Atlasul Frumuseții, s-a viralizat și a ajuns cunoscut în întreaga lume. Peste noapte m-am trezit cu mesaje de la unele dintre cele mai mari publicații ale lumii, care vroiau să scrie despre el.

Când vezi că fotografiile tale apar pe homepage-urile unor site-uri legendare și sunt vizualizate de zeci de milioane de oameni, pur și simplu ai senzația că visezi, la modul cel mai propriu.
Sincer, am vrut să renunț de multe ori, pentru că nici nu vă imaginați câte uși mi s-au trântit în nas, aici, la mine acasă, când căutam cu disperare sprijin.

Dar tot aici, acasă, și în dispora au fost niște români incredibili care au crezut în proiect și mi-au dat puterea să merg mai departe, când îmi era mai greu. Lor vreau să le mulțumesc din suflet, să-i îmbrățișez și să le dedic cele câteva mii de articole care au apărut în toate colțurile lumii, în peste 100 de limbi.

Greul abia acum începe căci proiectul trebuie să meargă mai departe. Sper că de-acum înainte să primesc mai mult sprijin”.

Mihaela Noroc doreşte să continue proiectul „Atlasul Frumuseţii” şi să realizeze o premieră mondială, adică, să adauge în acest atlas cel puţin un portret de femeie din fiecare ţară a lumii. De asemenea, ea vrea să lanseze un album şi să organizeze o expoziţie la Bucureşti cu imagini din „Atlasul Frumuseţii”.

Sursa foto: pagina de Facebook al Mihaelei Noroc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.