16 șoferi au ajuns pietoni

amenzi

În cadrul acţiunilor desfăşurate joi, 19 februarie, de către poliţiştii sătmăreni în vederea diminuării riscului rutier au fost aplicate 262 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 24.784 lei.

Printre cei sancţionaţi se numără: 110 pietoni, 37 de conducători auto care nu au respectat regimul legal de viteză, 25 care nu au folosit centura de siguranţă, patru pentru folosirea telefonului mobil în timpul conducerii, 21 care nu aveau documentele asupra lor, 18 care conduceau autovehicule ce prezentau defecţiuni tehnice și 14 pentru opriri sau staţionări în zone interzise.

De asemenea, 16 şoferi au rămas fără permise de conducere, din care 12 pentru neacordare prioritate pietoni, unul pentru depăşirea limitei legale de viteză admisă, doi pentru neacordare de prioritate vehiculelor şi unul pentru nerespecatarea semnalelor poliţistului.

În vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au aplicat 31 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 8.780 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.