Managementul proiectelor cu finanțare nerambursabilă

ajofm

Un număr de 19 experți din echipa de implementare a unui proiect european au participat în perioada 9-14 februarie la o vizită de studiu în localitatea Gijon, din Provincia Asturias, Spania. Aceasta a fost cea de a doua vizită de studiu, dintr-un număr de trei, prevăzute în proiect, care are ca obiectiv schimbul de experiență și bune practici în managementul proiectelor cu finanțare nerambursabilă.

La prima vizită, care a avut loc în luna iulie 2014 au participați alți 17 experți selectați din echipa de implementare a beneficiarului și partenerilor. Grupul țintă a fost alcătuit din specialiști ai Serviciului Public de Ocupare selectați din 9 județe respectiv: Tulcea, Satu Mare, Constanţa, Bistriţa-Năsăud, Maramureş, Suceava, Vaslui, Neamţ și Covasna.

Proiectul „Eficiență și calitate în SPO-EC SPO” este implementat de Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Tulcea, în parteneriat cu SC Tobimar Construct SRL Alba Iulia, SC Drummers Concept SRL Bucuresti, AJOFM Satu Mare, Desarrollo de Estrategias Exteriores SA și Serviciul Public de Ocupare din Principatul Asturias (Spania).

Partenerul Desarrollo de Estrategias Exteriores SA (DEX) este o agenție internațională spaniolă care furnizează asistență tehnică pentru guvernul local, regional și național pentru planificare strategică, dezvoltare economică locală și regională, crearea de locuri de muncă și îmbunătățirea serviciilor publice, iar Serviciul Public de Ocupare din Principatul Asturias (SEPEPA) este o instituție publică responsabilă de furnizarea de servicii specializate pentru șomeri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.