„Ziua porților deschise” la Școala „Octavian Goga” din Satu Mare

poza scoala

final

Zeci de copii și adulți au profitat de „Ziua porților deschise”, eveniment organizat la Școala Gimnazială „Octavian Goga”, cu prilejul începerii înscrierii în învățământul primar pentru anul educațional 2015-2016.

Manifestările au început cu o întâlnire în plen între conducerea școlii, cadrele didactice și părinții însoțiți de viitorii școlari. Cu acest prilej, părinții au fost înștiințați în ceea ce privește numărul de clase aprobat la nivelul IȘJ Satu Mare în planul de școlarizare, precum și numărul de locuri aferent anului școlar, viitorii părinți primind, de asemenea, și broșuri informative. Totodată, au aflat detalii importante referitoare la modul de înscriere în format electronic și actele necesare.

Cuvântul de început al directoarei Corina Chindriș a fost urmat de prezentarea unui material în format Power-point, cu imagini reprezentative din cadrul activităților desfășurate la nivelul claselor pregătitoare.

Părinții au fost încântați de primirea avută și s-au arătat dornici să fie partenerii proiectelor școlii gazdă. Evenimentul a fost însoțit de o impresionantă expoziție de trofee, medalii și diplome, pe care elevii le-au dobândit în urma diverselor concursuri școlare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.