Târg de mărțișoare pe Aleea „Corneliu Coposu”

targ

„Micul Târg şi Expoziţie al Mărţişoarelor Meşteşugăreşti”, eveniment organizat în aer liber de Asociaţia Culturală „Poarta de Aur” (Aranykapu) din Satu Mare își va deschide porțile în data de 25 februarie. Acțiunea care în acest an a ajuns la a V-a ediție, se va desfășura pe Aleea „Corneliu Coposu”, lângă Banca BRD.

Târgul meşteşugăresc va fi deschis între 25 februarie și 2 martie, zilnic între orele 10.00 şi 18.00.
În cadrul târgului, în căsuţele rustice din lemn, vor fi expuse mărţişoare artizanale, acestea fiind executate de meşteşugari şi artişti sătmăreni din materiale naturale (lut, lână, pănuşă de porumb, mărgele, lemn, etc.).

După câteva zile de repaus târgul se va redeschide în data de 4 martie, de „Ziua Internaţională a Femeii”, pentru cei care vor să le ofere ceva unicat şi special de 8 martie femeilor, şi va fi deschis până în data de 9 martie, zilnic între orele 10.00 și 18.00.

Tot în cadrul târgului, joi, 26 februarie, de la ora 16.00, se va organiza un atelier meşteşugăresc pentru copii, cu intrare liberă, în care se vor putea confecționa mărţişoare din materiale textile. Această acţiune va avea ca loc de desfăşurare magazinul „Studio2”, la parterul Centrului Comercial „Someşul”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.