Țeapă cu analize medicale

teapa

Mai multe persoane din Satu Mare au depus plângeri la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) după ce au fost înșelate cu analize medicale de către Centrul de sănătate SPS Medical Satu Mare. Până în prezent au fost depuse zece plângeri privind țepele cu analize gratuite.

Potrivit directorului CJPC Satu Mare, Maria Pinter, mai mulți sătmăreni au primit în cutia poștală vouchere în valoare de 500 de lei pentru un pachet de analize medicale oferite de către Centrul de sănătate SPS Medical Satu Mare. După ce beneficiază de pachetele de analize, pacienților le sunt prezentate diferite produse care i-ar ajuta în tratarea unor boli, și astfel ajung să semneze contracte cu sume destul de piperate.

„Unele persoane, deși s-au prezentat cu voucherul au trebuit să plătească diferite sume pentru analizele făcute. De asemenea, foarte mulți au semnat contracte și au plătit 6.000 de lei pentru o saltea cu magnet, sau 2.800 de lei pentru un purificator de apă”, spune Pinter. Cei care nu aveau banii necesari, erau îndrumați de către consultanții firmei să acceseze credite de la bănci.

O parte din plângerile depuse la CJPC Satu Mare au fost direcționate către Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC).

5 Comentarii la "Țeapă cu analize medicale"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.