Seri pozitive: „Energia universală din palme, la îndemâna oricui”

Seara pozitiva

Proiectul „Seri Pozitive” este iniţiat de Asociaţia „Schimbare Pozitivă” din Cluj, sunt seri de socializare și încărcare cu energie pozitivă. Se creează un cadru de întâlnire şi împărtăşire de informaţii, temele dezbătute sunt teme actuale pe domenii de interes și sunt susținute de invitați din comunitate cu experiență în domeniul prezentat. La finalul întâlnirii vi se propune o jumătate de oră de socializare la un ceai (oferit de noi) pentru a integra mai bine informațiile primite și a împărtăși din experiența personală cu ceilalți.

Întâlnirile din Satu Mare au loc o dată pe lună și sunt conduse de către Delia Danea, psiholog şi trainer programe de dezvoltare personală.

Tema lunii februarie este „Energia universală din palme, la îndemâna oricui”. Evenimentul din această lună se va desfășura în data de 24 februarie, între orele 18.00 și 20.00, la Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu” (Casa de Cultură a Sindicatelor), Bulevardul Transilvania nr. 3, Sala mică, etaj 1.
Invitata serii este Corina Mihaela Șereș.

Energia universală este o structură energetică ce nu aparține numai omului, ci aparține tuturor entităților care există, fie ele minerale, plante, animale. Sufletul se hrănește cu frumusețe, iar spiritul cu adevăr. Să fii în rezonanță cu Universul înseamnă cheia sănătății. Energia Universală este energia pe care fiecare om o are. Noi toți suntem energie și avem aceeași capacitate energetică, fie că suntem conștienți, fie că nu.

Sunt Corina Mihaela Șereș, un om într-o continuă evoluție, pasionată de tot ce înseamnă să fii în rezonanță cu Universul. În această seară vom învăța cum putem acumula energie, și cât de ușor este; cum putem deveni conștienți de puterea palmelor noastre, a fiecăruia dintre noi, fără a mai avea nevoie de cineva care să ne „trateze”. Vom învăța să facem afirmații subconștientului pentru a rezolva problemele pe care nu le-am putut rezolva în cursul zilei … și multe altele.

Înscrieri se pot face la http://schimbarepozitiva.ro/energia-universal-din-palme-la-ndem-na-oricui
Premiul la tombolă este oferit de Asociația „Schimbare Pozitivă” și constă într-un Calendar Motivațional pe anul 2015. Calendarul motivațional este un produs marca Asociația „Schimbare Pozitivă”, este singurul Calendar motivațional cu mesaje săptămânale menit să îți amintească în fiecare clipă de visele tale, să-ți amintească să gândești pozitiv și să atragi spre tine ceea ce ți se potrivește.
Te așteptăm, într-un nou concept, alături de noi pentru a face diferența în aceasta lume gri. Adu și tu o doză de energie pozitivă în viața ta și a celorlalți.

La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsați ca banii să vă împiedice să veniți la aceste seri. Setați-vă intenția și toate se vor aranja pentru dumneavoastră.
Partenerii „Serilor Pozitive” Satu Mare sunt: Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu”, Sătmăreanul, SM Live, Jurnalul de Nord Vest, Jurnalul de Satu Mare, Biblioteca Județeană Satu Mare și Asociaţia pentru Copii şi Tineri „ACT4U”.

Persoana de contact este Delia Danea – Psiholog&Trainer, coordonator proiect „Seri Pozitive” Satu Mare, telefon 0745 – 612899, e-mail: contact@viata-un-dar.ro