Ciprian Selagea și Adrian Mărkuș, prezentați oficial de conducerea FC Olimpia Satu Mare

MARKUS

selagea

Mijlocașul Ciprian Selagea și atacantul Adrian Mărkuș, noile achiziții ale FC Olimpia Satu Mare, au fost prezentați oficial în cadrul unei conferințe de presă susținute azi, 17 februarie. Cei doi fotbaliști sunt jucători cu experiență în Liga 1.

„Sperăm că anul acesta am făcut o politică bună de transferuri, ne-au mulțumit ambii jucători din ceea ce am văzut până acum în pregătiri. Avem un lot foarte bine pus la punct”, a declarat președintele Clubului Olimpia Satu Mare, Dan Băbuț.

Ciprian Selagea este din Alba Iulia și are 25 de ani. Până acum acesta a evoluat la Unirea Alba Iulia, FC Bihor, Rapid București dar și la echipa națională a României.

Adrian Mărkuș a crescut la Liberty Salonta, iar ulterior a evoluat la FC Bihor, Kaposvar, Gaz Metan Mediaș și la Viitorul Constanța. De asemenea, Mărkuș are 12 selecții în Naționalele U19 și U21 ale României pentru care a înscris 12 goluri.

La finalul conferinței de presă, reprezentanții galeriilor „Commando Oli” și „Sezione Ostile” au primit din partea clubului câte o minge de fotbal și un tricou, pentru faptul că au fost și vor fi alături, și pe viitor, de echipa fanion a Sătmarului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.