TSD Satu Mare, apreciat de europarlamentarul Emilian Pavel

Emilian Pavel

PSD1

„Anul trecut am fost la un eveniment frumos la Satu Mare, când colegul meu Raul (Raul Băbțan) a înmânat peste 1.000 de carnete de partid tinerilor. Ne-a demonstrat că organizaţia de tineret de aici funcţionează foarte bine şi de aceea am hotărât să venim în sprijinul acestei organizaţii şi să le mulţumim practic pentru efortul depus în campania electorală de atunci şi nu numai”. Declarația a fost făcută de către europarlamentarul Emilian Pavel, în cadrul unei conferințe de presă organizate azi, 16 februarie, la sediul PSD Satu Mare.

Alături de Emilian Pavel, la întâlnirea cu jurnaliștii au participat și președintele Organizației Județene a PSD Satu Mare, Mircea Govor, președintele TSD Satu Mare, Raul Băbțan, europarlamentarul Victor Negrescu și secretarul executive PES, Alina-Fulga Pop.

La rândul său, Govor a felicitat tinerii social-democrați declarând că „avem o echipă foarte bună la nivelul județului Satu Mare. Eu sunt mândru de ei. Întotdeauna m-am bazat pe tineri, ei îşi dau seama că eu sunt cel care i-a sprijinit cel mai mult”, a subliniat Govor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.