Gala Laureaților Sătmăreni: Emanuel Gyenes este OMUL ANULUI 2014 (Galerie Foto)

DSCF8849

DSCF8854

DSCF8857

DSCF8853

DSCF8798

DSCF8808

DSCF8817

DSCF8826

DSCF8829

DSCF8833

DSCF8834

DSCF8837

DSCF8840

DSCF8842

DSCF8844

DSCF8845

DSCF8866

Riderul sătmărean Emanuel (Mani) Gyenes a fost distins azi, 16 februarie, cu titlul de OMUL ANULUI 2014. Distincția i-a fost acordată în cadrul „Galei Laureaților Sătmăreni”, eveniment ce a avut loc în această seară la Filarmonica „Dinu Lipatti” din Satu Mare.

Gala, ce în acest an a ajuns la a VII-a ediție, a fost organizată de Consiliul Județean (CJ) Satu Mare. Premiile oferite sătmărenilor care s-au remarcat în domenii precum: „Cultură, artă”, „Învățământ, educație”, „Cercetare”, „Social”, „Servicii sociale” și „Mediul de afaceri”, au fost oferite de președintele CJ, Adrian Ștef și de prefectul Eugeniu Avram.

Au fost distinși cu premii de merit toți cei 48 de nominalizați pentru actuala ediție a galei, după care au fost acordate premiile de excelență.

Astfel, cu premii de excelență au fost distinși următoarele persoane nominalizate: Koczinger Eva (profesor de matematică), frații Schefler Barna și Gergo (elevi premiați la concursurile de matematică), Nagy Orban (director de proiecte în cadrul Centrului de Creație), Rodica Borlan (directorul Organizației de „Crucea Roșie” Satu Mare), Diana Iegar (arheolog și specialist în istorie medievală – Muzeul Județean Satu Mare), Fulop Szabolcs (președintele Asociației „Multisalva”), Berei Lenard (Lupte – Club Sportiv Satu Mare), riderul Emanuel Gyenes, Fabrica Draxlmaier și SMURD Satu Mare.
După acordarea premiilor de excelență a urmat anunțarea câștigătorului marelui trofeu, titlul de OMUL ANULUI 2014. Este vorba despre rider-ul sătmărean Emanuel (Mani) Gyenes, distins pentru medalia de aur de la „Red Bull Sea to Sky”, ediția 2014.

Mani a mulțumit pentru surpriza făcută, dar și celor care de-a lungul anilor l-au susținut în evoluția sa sportivă. Anunțarea câștigătorului a fost urmată de multe minute de aplauze, în cinstea lui Mani.

Gala de premiere a avut și câteva momente artistice oferite de elevii Școlii de Artă Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.