Cabinet europarlamentar în sediul PSD Satu Mare

PSD

Emilian Pavel

Victor Negrescu

Azi, 16 februarie, Victor Negrescu și Emilian Pavel și-au deschis un birou europarlamentar în incinta sediului PSD de pe strada Ștefan cel Mare din Satu Mare. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă susținute azi de către președintele Organizației Județene a PSD Satu Mare, Mircea Govor, respectiv de către cei doi europarlamentari.

Cei doi europarlamentari au declarat că intenționează să deschidă cabinete europarlamentare în fiecare județ din Transilvania, pentru a reprezenta cât mai bine această zonă în Parlamentul European.
Președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, a declarat că este pentru prima dată când europarlamentari doresc să aibă cabinet la Satu Mare „desigur, în afară de Ioan Mircea Pașcu, despre care se poate spune că aici este acasă”.

Potrivit celor doi europarlamentari, biroul va funcționa în zilele de marți și joi.
Victor Negrescu s-a născut în data de 17 august 1985 la București. În ceea ce privește studiile acesta a urmat Școala Națională de Studii Politice și Administrative, specializarea Relații internaționale și studii europene.

În perioada 2007-2009, Negrescu a îndeplinit funcția de vicepreședinte al PSD Alba, iar în 2009 pe cea de președinte al aceleiași organizații.

În prezent, Negrescu este membru în Comisia pentru bugete și în Delegația la Adunarea Parlamentar Paritară ACP-UE. Totodată, este membru supleant în Comisiile pentru afaceri juridice și afaceri constituționale, respectiv în Delegația pentru relațiile cu Canada.

Emilian Pavel s-a născut la 25 octombrie 1983, în Salonta. Pavel este europarlamentar din toamna anului trecut (2014). Acesta este membru în Comisia pentru ocuparea forței de muncă și afaceri sociale, în Delegația pentru relațiile cu Israel și membru în Delegația la Adunarea Parlamentară a Uniunii pentru Mediterana. De asemenea, Emilian Pavel este membru supleant în Comisia pentru libertăți civile, justiție și afaceri interne, respectiv în Delegația la Comisia parlamentară de stabilizare și de asociere UE-Serbia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.