PSD Satu Mare se pregătește de alegeri

Mircea Govor

În cadrul unei conferințe de presă desfășurate azi, 16 februarie, președintele Organizației Județene a PSD Satu Mare, Mircea Govor, a anunțat că până la Consiliul Național al formațiunii politice pe care o reprezintă, care se va desfășura la sfârșitul lunii martie (21-23 martie), trebuie organizate alegeri interne la nivelul fiecărui județ.

Întrebat dacă va candida pentru un nou mandat la cârma PSD Satu Mare, Govor a declarat că „dacă vor candida oameni cu care eu cred că se poate merge înainte, și care doresc să lucreze pentru partid, nu o să candidez. Dar dacă o să vină doar băgători de seamă, atunci voi candida”. De asemenea, Govor a mărturisit că dacă la cârma PSD Satu Mare va candida fostul primar al orașului Negrești-Oaș, Nicolae Bura, atunci el nu se va înscrie în cursă.

Legat de anunțul privind alegerile pentru conducerea organizației județene, președintele PSD Satu Mare a subliniat faptul că „fac acest anunț pentru ca băgătorii de seamă să aibă timp să se pregătească pentru campania electorală, să facă încălzirea, că tot sunt foarte agitați în ultima vreme, de când am pierdut alegerile prezidențiale. Toţi cei care îşi doresc înalta funcţie de preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PSD Satu Mare să se pregătească pentru că vor fi alegeri”.

De asemenea, Govor a vorbit despre greutățile pe care le întâmpină cei care se lansează în politică. „Să faci politică în aceste vremuri nu se aseamănă deloc cu ceea ce a însemnat politica prin anii 2000 și până în 2012. Din 2012 încoace s-a întâmplat ceva. Este foarte periculos să faci politică. Vedeți și dumneavoastră ce se întâmplă pe plan național. E foarte greu și riscant și îi admir pe tinerii care se lansează în politică”, a mărturisit Govor.

Un Comentariu la "PSD Satu Mare se pregătește de alegeri"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.