Țigări de contrabandă descoperite în mașina unui sătmărean (Foto)

Tigari1

Tigari2

Tigari3

Tigari4

Tigari5

Poliţiştii de frontieră din Satu Mare au oprit în trafic, pe traseul Dorolţ-Satu Mare, o mașină marca Volkswagen condusă de către Csaba T. de 44 de ani, domiciliat în județul nostru.

În bagajele personale aflate în portbagajul mașinii oamenii legii au descoperit mai multe cartuşe cu ţigări, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii bărbatului împreună cu maşina la sediul serviciului în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii cartuşelor s-a constatat că este vorba de 380 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană şi Duty-Free, în valoare de peste 1.700 lei.

Bărbatul a declarat că a găsit ţigările într-un şanţ de pe marginea carosabilului în timp ce se deplasa spre municipiul Satu Mare.

Drept urmare, în cauză s-au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, ţigările au fost confiscate, iar autoturismul în cauză în valoare de 2.000 de lei a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră până la finalizarea cercetărilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.