Scandal în cârciuma din Craidorolț

scandal

Joi (12 februarie) seara, în jurul orei 22.30, poliţiştii au fost sesizaţi prin Serviciul Apeluri de Urgenţă „112”, despre un scandal petrecut la un bar din Craidorolţ.

Polițiștii au stabilit că Iuliu V., de 39 ani, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a cerut de la Andrei K., de 26 ani, din Eriu Sîncrai, telefonul mobil, pentru a-l examina, după care a refuzat să îl restituie, motivând că acesta i-ar fi dator cu suma de 300 lei.

Iuliu V. a părăsit localul cu telefonul asupra sa, dar nu înainte de a-i aplica mai multe lovituri cu pumnii persoanei vătămate, care a insistat să-i fie restituit telefonul.

La scurt timp, agresorul a revenit însoţit de doi barbaţi, în vârstă de 28, repectiv 31 de ani, din localitate, toţi trei lovindu-i de mai multe ori pe Andrei K. şi pe Ludovic K., de 32 ani, din Satu Mic. Victimele au fost transportate la Spitalul Municipal din Carei, unde au primit îngrijiri medicale.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii înfracţiunii de tâlhărie calificată şi loviri sau alte violenţe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.