A urcat pe un stâlp și a amenințat că se sinucide

Certeze

Un localnic din Certeze, Bogdan Gheorghe, a amenințat că se aruncă de pe un stâlp de alimentare cu energie electrică dacă nu este lăsat să locuiască în continuare în încăperea care i s-a repartizat de Consiliul Local în 2009. Incidentul a avut loc azi (13 februarie) dimineață, în comuna Certeze.

Gestul extrem al bărbatului vine după ce conducerea Primăriei i-a cerut să părăsească încăperea repartizată de Consiliul Local în anul 2009. Speriat că va rămâne fără un acoperiș deasupra capului, bărbatul a urcat azi dimineață pe un stâlp de alimentare cu energie electrică din fața Primăriei din Certeze și a amenințat că se aruncă în gol.

Oamenilor legii și primarului Petru Ciocan le-au trebuit mai bine de o oră să-l convingă să renunțe la acest gest extrem și să coboare de pe stâlp.

Locțiitorul purtătorului de cuvânt al IPJ Satu Mare, Ana Petric, ne-a declarat că „este vorba despre un bărbat de 43 de ani care ar fi avut o încăpere în clădirea Primăriei din Certeze. Viceprimarul i-a cerut să părăsească încăperea și atunci el s-a supărat, a urcat pe un stâlp și a amenințat că se aruncă”.

Petric spune că bărbatul este un cunoscut al Poliției, având mai multe condamnări la activ. „În cele din urmă a fost coborât de pe stâlp. La fața locului a ajuns și o ambulanță, iar cadrele medicale i-au administrat niște calmante dar bărbatul a refuzat transportul la spital. Pentru gestul său acesta a fost sancționat cu 1.000 de lei”, a conchis Ana Petric.

Bărbatul a fost eliberat din închisoare anul trecut în luna decembrie. Potrivit unor surse neoficiale bărbatul are probleme psihice, însă Petric susține că „omul nu are hârtie în acest sens”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.