Șase utilizări mai ciudate ale castravetelui

castravele

Castravetele poate preveni mahmureala dar poate fi folosită și la curățarea chiuvetei. În continuare vă prezentăm o serie de utilizări neobișnuite ale castravetelui pe care ar fi bine să le cunoașteți.

1.Castravetele este bogat în vitamine și minerale

Potrivit specialiștilor, castravetele conține majoritatea vitaminelor de care aveți nevoie zilnic. Un singur castravete are vitaminele: C, B1, B2, B3, B5, B6, acid folic, dar și minerale precum: calciu, fier, magneziu, fosfor, potaziu și zinc.

2.Alungă oboseala

Vă simțiți obosit? Luați un castravete. Complexul de vitamine B și carbohidrații din castravete vă ajută să vă ridicați instant nivelul de energie, iar efectul va dura câteva ore.

3. Unge balamalele

Aveți o ușă care scârțâie? Tăiați o felie de castravete și frecați cu ea balamaua cu probleme. Veți observa cum scârțâiala dispare ca prin minune.

4. Taie foamea

Vreți o gustare simplă și rapidă, care să nu îngrașe, dar care să vă potolească foamea? Răspunsul pentru toate este … castravetele.

5. Împrospătează respirația

Tăiați o felie de castravete și țineți-o presată de cerul gurii timp de 30 de secunde. Castravetele va îndepărta bacteriile responsabile cu respirația urât mirositoare.

6. Dezaburește oglinda

Atunci când faceți duș, oglinda se va aburi. Ca să scăpați de această problemă și să puteți folosi imediat oglinda după ce ați făcut baie, frecați zona cu o felie de castravete și veți avea și un aer proaspăt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.