Marinela Pop despre cazul Gabrielei Dorgai: „trebuie să ne intensificăm eforturile pentru a prinde criminalul”

Marinela pop1

„Apar tot timpul date noi în anchetă. Avem și sprijinul celor de la IGPR care ne susțin cu baza materială, dar autorul deocamdată nu-l avem”, a declarat cu privire la cazul actriței Gabriela Dorgai, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, Marinela Pop, în cadrul conferinței de bilanț pe 2014 susținută azi, 12 februarie.

Procuroarea spune că apar tot timpul date noi în anchetă dar cu toate acestea recunoaște că „trebuie să ne intensificăm eforturile. Au fost audiate foarte multe persoane, dar trebuie să mă înțelegeți, nu pot intra în detalii. Pot să vă asigur că depunem eforturi pentru a prinde criminalul”.

Făcând aluzie la informațiile vehiculate de-a lungul celor trei luni care au trecut de la crimă, potrivit cărora omorul ar fi fost săvârșit de către un criminal în serie, Marinela Pop spune că „nu avem niciun fel de date care ne-ar conduce la ideea că ar fi vorba de un criminal în serie”.

Actrița Teatrului de Nord, Gabriela Dorgai, a fost ucisă în noaptea de 9 spre 10 noiembrie 2014. Trupul neînsuflețit al acesteia a fost găsit pe malul Someșului în data de 10 noiembrie. Pe 11 februarie 2015, Gabriela Dorgai ar fi împlinit 44 de ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.