Actrița Gabriela Dorgai ar fi împlinit azi 44 de ani

Gabriela dorgai1

Actrița ucisă anul trecut pe malul Someșului, Gabriela Dorgai, ar fi împlinit azi, 11 februarie, 44 de ani. Deși au trecut trei luni de la crimă, ucigașul femeii este încă în libertate.

În noaptea de 9 spre 10 noiembrie 2014, actrița Teatrului de Nord Satu Mare, Gabriela Dorgai, a fost violată iar apoi ucisă pe malul Someșului, în plin centrul municipiului Satu Mare. Trupul neînsuflețit al actriței a fost găsit pe malul râului în data de 10 noiembrie. Până în prezent anchetatorii nu au reușit să deslușească misterul ce planează asupra morții acesteia. Ucigașul femeii este în continuare în libertate.

„Scumpa mea azi e o zi foarte tristă pentru mine ! Nu te mai pot suna să îți spun la mulți ani! Ești mereu în inima mea ! Te iubesc !”, este unul dintre mesajele postate pe pagina de Facebook a Gabrielei Dorgai.

Gabriela Dorgai s-a născut în data de 11 februarie 1971. A devenit actriţă în cadrul Teatrului de Nord Satu Mare în 1990. Gabriela Dorgai a avut probleme de sănătate şi a fost afectată de faptul că, după divorţ, instanţa a acordat tatălui custodia fiicei ei în vârstă de 17 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.