Sătmăreanul Benjamin Bodo, pe locul III la Memorialul „Vasile Costa”

Scrima

În paralel cu proba feminină pe echipe din cadrul Cupei Satu Mare la floretă cadeți, la Sala de Scrimă „Alexandru Csipler” și la sala de sport a Colegiului Național „Ioan Slavici” s-a disputat duminică, 8 februarie, ediția a VI-a a Cupei Satu Mare Memorial „Vasile Costa” la floretă cadeți masculin individual.

Dacă proba feminină la individual de sâmbătă, 7 februarie, a purtat și numele Memorial „Ecaterina Stahl”, proba masculină la individual de duminică se numește, începând cu 2015, și Memorial „Vasile Costa”.

La startul concursului individual masculin s-au prezentat 15 sportivi din România și Republica Moldova, după cum urmează: Mark Fogel, Ștefan Chelu, Benjamin Bodo, David Găman, Edwin Pop, Tudor Surducan (toți de la CS Satu Mare), Emanuel Cândescu, Alexandru Pîrva, Dragoș Iamandei, Răzvan Cristian, Silviu Roșu (toți de la CSA Steaua), Mihail Dudchin, Mihail Barbinta, Nichita Saragov, Nicolae Rotaru (toți din Republica Moldova).

Locul I a fost ocupat de Mihail Barbința (Chișinău), care a trecut în finală de Silviu Roșu (CSA Steaua), scor 15-13. Medaliile de bronz au revenit sportivilor Benjamin Bodo (CS Satu Mare) și Mihail Duchin (Chișinău).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.