Mort de beat, a adormit în sufrageria casei pe care a spart-o

hot

Florin D. de 37 de ani din Negreşti-Oaş este cercetat de poliţişti după ce a fost prins dormind în sufrageria unei case în care a intrat prin forţarea uşii. Poliţiştii au fost anunţaţi cu privire la acest caz în noaptea de sâmbătă, 7 spre azi, 8 februarie, de către o femeie care locuieşte în vecinătatea casei în care a intrat bărbatul.

Poliția orașului Negrești-Oaș a fost sesizată prin apelul de urgență “112” de către Maria B. de 49 ani din localitate, despre faptul că un bărbat, prin forțarea ușii de acces din spatele imobilului, a pătruns în locuința vecinului Ioan B., care este plecat din țară. Polițiștii sosiți la faţa locului l-au identificat pe Florin D. de 37 ani din Negrești-Oaș, care a fost găsit în sufrageria imobilului dormind pe un scaun.

Întrucât acesta emana miros de alcool și i s-a făcut rău, a fost transportat de urgență la Spitalul Orășenesc Negrești-Oaș pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cel în cauză este cercetat penal sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 1.000 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.