A căzut de la etajul unei clădiri

accident de munca

Zoltan K. de 44 de ani din Sărmăşag a ajuns vineri (6 februarie) după-amiază cu răni grave la spital după ce s-a accidentat la locul de muncă. Bărbatul a căzut de la balconul clădirii aflată în construcţie, pe o platformă din beton. În urma impactului cu solul, muncitorul a suferit un traumatism cranio-cerebral şi leziuni grave la nivelul toracelui.

Poliţiştii din Acâș, au fost sesizați prin apelul “112”, de către Sandor T. de 32 ani, administrator al unei societăți comerciale din Sărmășag (județul Sălaj), despre producerea unui accident de muncă în construcții la Unimăt. Polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 14.00, Zoltan K., de 44 ani, din Sărmășag, care lucra ca zilier pentru o societate comercială din județul Sălaj, având punct de lucru în Unimăt, în timp ce muncea la etajul unei clădiri în construcție, a căzut de la înălțimea de 3 metri, de pe balconul clădirii pe o platformă din beton, suferind un traumatism cranian și toracic.

Victima a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Județean Satu Mare pentru îngrijiri medicale, de unde a fost transferat la Spitalul Județean Baia Mare. În cauză se efectuează cercetări față de Sandor T. sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.